ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα Συνεργασία του PaperEntry με την εταιρεία

ΣΕΦΑΡ!

Η Utilize βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ΣΕΦΑΡ Σ.Π.Ε. επέλεξε το PaperEntry για την αυτόματη καταχώρηση των εισερχόμενων παραστατικών της με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης!

Η Συνεταιριστική Επιχείρηση Φαρμακοποιών Δ. Ελλάδος ιδρύθηκε το 1984, ως Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Αιτωλίας και Ακαρνανίας αποτελούμενη από τριάντα επτά μέλη αδειούχους φαρμακοποιούς της ευρύτερης περιοχής, με έδρα το Αγρίνιο. Λυδία λίθο της ίδρυσης του συνεταιρισμού, αποτέλεσε το όραμα της συνολικής αναβάθμισης του φαρμακείου και του φαρμακευτικού επαγγέλματος.

Την πρώτη δεκαετία της λειτουργίας του ο συνεταιρισμός κατάφερε να εντάξει ως μέλη το 70% των φαρμακείων του νομού. Το 2001 συγχωνεύθηκε με τον Συνεταιρισμό της ‘Αρτας και ιδρύθηκε η θυγατρική ΣΥΦΑΡΤ ΑΕ με έδρα την ‘Αρτα. Σήμερα, ο όμιλος ΣΕΦΑΡ ΣΠΕ – ΣΥΦΑΡΤ ΑΕ απασχολεί 70 εργαζόμενους, διαχειρίζεται πάνω από 25.000 κωδικούς φαρμάκων και παραφαρμάκων, συνεργάζεται με 300 προμηθευτικές εταιρείες.

Πλέον, τα εισερχόμενα τιμολόγια αγοράς της ΣΕΦΑΡ θα καταχωρούνται από το λογισμικό PaperEntry, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης και προσφέρει εύκολη και γρήγορη καταχώρηση μηχανογραφημένων εγγράφων με εγκυρότητα μεγαλύτερη από 99%.

Για να ενημερωθείτε για την εφαρμογή του PaperEntry στην εταιρεία σας, επικοινωνήστε με την ομάδα μας σήμερα!

Έχετε Απορίες?
Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

Εθνικής Αντιστάσεως 15, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη